Sayfalar

12 Mar 2012

Asya Nurten'in Bir Yaş Şirinler Pastası



İnci Hanım kızı Asya'nın ilk yaş kutlaması için beni 3 hafta öncesinden aradı. Doğum günü kutlaması için Şirinler  Pastası siparişi verdi ve detayları bana bıraktı.

 Üç katlı olan pastanın içeriğinde,  vanilyalı pandispanya, ara katlarında beyaz çikolatalı pastacı kreması ve muz kullandım.


Çalışması çok keyifli oldu. Çalışma boyunca devamlı.evliliğimizin  ilk yılını hatırladım  O yıl hafta sonları oynardı şirinler çizgi filmi. Hatta bir kaç videosunu tekrar izledim.

Pastayı teslim ettiğimde çok beğendiler. Daha sonra pastanın ve tadının çok beğenildiğini bildirdi ben de çok mutlu oldum...Mail ile gönderdikleri fotoyu da izinleriyle yayınladım.
Küçük Asya Nurten'e tüm sevdikleri ile beraber geçireceği nice mutlu, sağlıklı ömürler diliyorum...İyi ki doğdun minik Asya Nurten ...

4 yorum:

inci dedi ki...

merhaba nurşen hanım. tekrardan çok teşekkür ederim gönderdiğim resimden daha güzel olmuştu ve tadı da harikaydı çok güzel bi doğum günü geçirdik herkes pastaya bayıldı tek bi zorluğu vardı çocukları pastaya saldırmamaları için zor tuttuk :D ellerinize sağlık tekrar görüşmek üzere..

nurşen karabıyık dedi ki...

Teşekkür ederim İnci Hanım, memnuniyetiniz beni çok mutlu etti.Görüşmek üzere, sevgiler...

Adsız dedi ki...

bunbların fiyatları ne kadr?

nurşen karabıyık dedi ki...

pastaların fiyatları kişi sayısına ve temalarına göre değişebiliyor. Mail veya telefon ile istediğiniz pastayı bildirirseniz detaylı görüşebiliriz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...