Sayfalar

16 Haz 2011

Labneli Pasta Kreması

Malzemeler:
  • 2 adet yumurta sarısı,
  •  2,5 su bardağı süt,
  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası,
  • 2 yemek kaşığı un,
  • 4 yemek kaşığı toz şeker,
  • 1 paket vanilya,
  • 2 yemek kaşığı tereyağı,
  • 150 gr (yarım paket) labne,
Yapılışı:
  1. Yumurta sarısı ve kuru malzemeleri karıştırın, sütü yavaş yavaş ilave edin. Koyu bir kıvamına gelinceye kadar pişirin.
  2. Tereyağını ve labneyi ekleyip oda sıcaklığına gelinceye kadar ara sıra karıştırarak soğutun. Soğuduktan sonra pastanızın ara katlarında istediğiniz meyve veya çikolata ile kullanın.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...